dimecres, 12 de juny del 2013

CONCURS DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

9 de juny de 2013
5ena jornada  del Campionat de les Comarques Barcelonines

Penúltima jornada d'un campionat  caracteritzat per la irregularitat en el nombre de colles participants en cada concurs, especialment en la categoria gran.

Amb només 3 colles en aquesta categoria, els sitgetans de la Blanca Espurna i l'Antaviana de Tordera han empatat a primer lloc en la primera sardana, i el segon i últim ha estat pels terrassencs de l'Amunt i Crits. En la segona,  la Blanca Espurna ha assolit el primer lloc en solitari a només 1 punt de l'Antaviana, segona, i a 5 de l'amunt i Crits.

                                   Colla Blanca Espurna al concurs de Sant Feliu / Imatge: Marc Solé

Roques Blaves ha liderat les dues sardanes en veterans, seguida de Joventut Sardanista, Continuïtat i Encara hi som.
En la categoria infantil, les dues sardanes han estat per Terrabastall. El segon lloc  l'ha obtingut Geltrunenca i el tercer per Petits Amunt I Crits.
En la categoria d'alevins només a participat Petits Vilanovins.

En la competició lliure, una sola colla infantil i gran, Petits Laietans i Horitzó. En veterans, Sempre Laietans i La Lira Vendrellenca han empatat ha primer lloc. 
 
L'ANÈCDOTA
Inusualment la sardana de germanor  s'ha interpretat de 7 tirades, fet que ha comportat la protesta de molts dels dansaires a la plaça mentre la cobla seguia amb la interpretació de la sardana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada