diumenge, 9 de juny del 2013

CONCURS DE BARCELONA - EL POBLE NOU

2 de juny de 2013
4ª jornada i última jornada del Campionat de Barcelona Ciutat
1ª jornada del Campionat de Catalunya de Veterans

Jaume Muñoz
Imatges: E. Capdevila
 


Vista general de Can Saladrigues 
A la plaça Can Saladrigues de Barcelona (Poble Nou), sota un sol calorós, i amb uns minuts de retard, es va celebrar el primer concurs de la temporada pels nostres Veterans vàlid pel Campionat de Catalunya.
 



Colla Toc de Dansa
Tot seguit del galop i al sò de la Cobla Ciutat de Terrassa, les colles de veterans van ballar la primera sardana de lluïment del matí, Calella, Ciutat Pubilla de Jordi Molina, en la que Toc de Dansa va fer el primer lloc seguida per Sabadell, Roques Blaves de la Passió, Ressò, Joventut Sardanista i Dansaires de Maig, que a la vagada participaven al territorial de Barcelona Ciutat juntament amb Sempre Laietans.
 


Colla Violetes del Bosc
La segona Sardana va ser el torn de les colles del Territorial de Barcelona Ciutat. En la categoria alevina la colla Xamosa, infantils Petits Laietans, i colles grans, Violetes del Bosc es va fer amb el primer lloc seguit de Maig Horitzó i Xàldiga. Acompanyats de les lliures grans Tarragona Dansa i Mirant al Cel.
 
Novament el Veterans, ara amb la tercera del matí, Santfeliuenca de Manuel Saderra, en el que aquest cop el primer va ser per la colla Sabadell, i Toc de Dansa es conformar en el segona plaça, tercer de nou a Roques Blaves de la Passió, el quart per Joventut Sardanista per davant de Ressò i Dansaries de Maig.  

Colla Sabadell
La quarta i última de lluïment de nou les Colles de Barcelona acompanyades de les lliures. En la que cal destacar la classificació de les grans, on Violetes del Bosc obtingué de nou el primer lloc, Maig va consolidar el seu segon, Xàldiga i Horitzó van intercanviar les posicions.
A la sardana revessa del Mestre Pere Mercader amb el títol Vol petit, amb tiratge 28 x 93 va ser resolta per les colles Dansaires de Maig, Horitzó, Maig, Roques Blaves de la Passió, Sabadell, Sempre Laietans, Tarragona Dansa, Toc de Dansa i Violetes del Bosc. Els petits de Terrabastall i Xamosa tant sols van treure els curts.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada