dimarts, 2 de juliol del 2013

CONCURS DE RUBÍ

29 de juny de 2013
6ena  i última jornada  del Campionat de les Comarques Barcelonines

Àlex Coca

                                                           Vista general del concurs / Imatge: Escola de sardanes Flor de neu

El galop començà puntual el 29 de juny a les 22h. La pèrgola de la Rambla del Ferrocarril de Rubí acollia l’última jornada del territorial de les comarques barcelonines. Concurs marcat per la manca de colles degut al Concert de la Llibertat que tenia lloc en el mateix moment a Barcelona. Encís i Cabirols foren les colles que van fer “falta”.
 
Cal destacar també, que el concurs va ser força àgil i dinàmic. La cobla Ciutat de Cornellà fou l’encarregada de tocar les sardanes per tal d’acabar de decidir les posicions dins del campionat.
 
Colla Quitxalla Galzeran / Escola de sardanes Flor de Neu
La decisió del jurat en aquest concurs fou difícil, les colles estaven força igualades. Finalment, van qualificar les colles i els podis van ser els següents: Mirant al Cel en categoria de grans, Roques blaves de la Passió en veterans, Petits Galzeran en categoria infantil i Trapelles en la categoria dels més petits, els alevins. Com ja és tradició a Rubí, a part del trofeu, les colles van rebre una coca de Sant Pere oferta per l’entitat organitzadora, l’Escola de Sardanes Flor de Neu, i, a més, als alevins i infantils també els van ser donades unes bosses amb llaminadures. 

Els campions del territorial coincideixen amb les colles campiones del concurs, afegint la colla Cabirols, de Sabadell, en categoria de juvenils.
 
Esperem que l'any que ve, hi hagi una participació més elevada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada