dimecres, 4 de setembre del 2013

LES BORGES BLANQUES

Les Borges Blanques, 6ena Jornada del Campionat de la Terra Ferma
1 de setembre de 2013


La colla Dolç Infern es torna a imposar a les Borges Blanques

El concurs d'aquesta setmana ha comptat amb tres colles convidades de fora de la demarcació de Lleida


Marc Rovira | Responsable de comunicació


www.sardalleida.org


Les Borges Blanques ha acollit aquest diumenge al migdia un nou concurs del 39è Campionat de Colles Sardanistes de les Comarques de Lleida que ha servit perquè la colla Dolç Infern de Lleida faci un pas més per confirmar el seu liderat en el certamen. La colla del Grup Sardanista Montserrat s'ha imposat a les set colles participants, i l'han seguit, per aquest ordre, els Xalem de Bellvís, la Somni de Lleida, la Verge del Miracle de Balaguer i la Brut Natura de Borges. Tanmateix, a les Borges Blanques s'hi han desplaçat fins a tres colles de fora de les comarques de Lleida. Per una banda, la Toc de Dansa de Tarragona s'ha fet amb el segon lloc, igualada en punts, a la Bell Esplai de Valls. La Lira Vendrellenca, del Vendrell, ha tancat la classificació.
 
                                    Colla Dolç Infern, guanyadora del concurs / Imatge: Damian Romero
 
En la categoria infantil, la colla Guspira, del GSM no ha tingut competidor i en els alevins, les seccions dels Grup Sardanista Montserrat s'han enfrontat els Escarlata i Dimoniets i han culminat per aquest ordre.

La sardana 'Pal de paller' de Ricard Viladesau ha estat el tema escollit pels punts lliures, una categoria en què els de la colla Dolç Infern s'han tornat a imposar, per sobre de la Somni i la Brut Natura de les Borges.  
Pel que fa a la revessa, ha estat desxifrada per la colla Dolç Infern, els Xalem i els Toc de Dansa.
 
La propera cita del concurs és aquest dissabte 7 de setembre a Vilanova de Bellpuig.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada