divendres, 31 de maig del 2013

LA COMPETICIÓ ES REPRÈN A MATARÓ I BERGA

26 de maig de 2013

Després d'un cap de setmana sense concursos, aquest últim diumenge del mes torna a acollir una doble jornada competitiva. Els 2  Campionats Territorials barcelonins segueixen el seu camí a Mataró i Berga respectivament.  Al matí, la 28ena edició del concurs mataroní, a la tarda, Berga, tradicional certamen emmarcat dins les Festes de La Patum, que enguany celebra la 62ena edició.

 MATARÓ
3ª jornada del Campionat de la Territorial de Barcelona-Ciutat 

Concurs de Mataró / Imatge: E. Capdevila

Amb el primer lloc assolit en les dues sardanes de competició per la colla Violetes del Bosc, s'haurà d'esperar al proper diumenge al barri del Poble Nou de Barcelona  per conèixer el campió de la categoria  gran. El segon lloc ha estat per la Mare Nostrum, també en les dues sardanes. Maig i Xàldiga s'han alternat en el 3er i 4art lloc en cada una de les sardanes i l'ultima plaça ha estat per Horitzó.  


En veterans no hi ha hagut  sorpresa i Dansaires de Maig s'ha imposat en les dues sardanes a Sempre Laietans.
I per últim, es comptà amb la participació de Xamosa i Petits Laietans, únics en alevins i infantils respectivament.
     
http://bcnciutaticomarques.net/ciutat

BERGA
4ª jornada del Campionat de les Comarques Barcelonines

En  la competició territorial, els alevins de Trapelles s'han imposat a les dues sardanes a Quitxalla Galzeran i Petits Vilanovins, segons i tercers respectivament.
En infantils també es repeteix la classificació en les dues sardanes, liderada per Petits Galzeran i seguida de Geltrunenca i Petits Amunt i Crits. Cabirols, en juvenils, s'ha imposat doblement a Brots del Cim.

Colla Encís / Imatge: Colla Sabadell
En grans Encís, a assolit  el primer lloc per davant de Mirant al Cel i Amunt i crits, segona i tercera respectivament. I en veterans, Joventut Sardanista i Sabadell s'han alternat en el primer i segon lloc en cada una de les  sardanes seguides de Ressò, Continuïtat i Encara hi som.

En la competició de colles lliures, la rivalitat estava en els veterans. Llaç d'amistat de moià a superat als santpedorencs Aires d'Or.


http://bcnciutaticomarques.net/comarques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada